Skisser og hyttetegning

Skisser og hyttetegning

0 Kommentar

Etter mye «hyttespaning» og mange skisser og diskusjoner, ble det enighet om at det mest fornuftige ville være å bygge et tilbygg som rommet alle nye moderne fasiliteter, slik som kjøkken og bad. På den måten kunne mye av strukturen i den gamle hytta beholdes, og ikke minst stå helt kald.

tegning2_r

Først ble alle rom – med innhold – tegnet på milimeterpapir. Spesielt kjøkken- og baderomsløsning kan det være kjekt å ha tegnet nøye opp på forhånd slik at både vifter, høyskap, varmtvannsbereder og annet er tatt høyde for.

Tegning1_r
Er skissene gode vil en arkitekt raskt kunne tegne dem opp i for eksempel AutoCad, slik at de kan sendes til kommunen for godkjenning.

0 Kommentar
0

RELATERTE ARTIKLER

Legg inn kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

På denne bloggen benytter vi cookies for å forbedre brukeropplevelsen. Vi håper det er ok for deg. OK Les mer